vendredi 23 avril 2010

Continuem... /Ça continue...

Ostres quant de temps sense actualitzar el meu pobre i trist post... continuo brodant vaixells i recopilant teles... però segueixo sense tenir res acabat, els temps passa ràpid, i se'menvà de les mans sense que acabi cap dels meus projectes començats... ja queda menys per acabar la manteta pel Walid, la que portarà els vaixells brodats, un parell més el nom i apa ja estarà enllestit... el què em sembla que ja serà per l'hivern que vé... sort que vaig calcular tirant llarg!!!

De retalls pel BJB en tinc ja més de 70, encara me'n falten uns quants,... però ja s'acosta el moment de cosir i de moment a mesura que els rebo els vaig rentant i ja en tinc uns quants de tallats a la mida... em sembla que el més complicat serà de decidir com distribuir-los!

Els peücs que han de ser per la Baldufeta més petita de la familia encara no estàn acabats... i mira que havien de ser per el seu germà en un principi i ja té 1 any i 8 mesos!!! brrr quin cap jo... sort que son per a l'estiu... ara amb una mica de sort en un obrir i tancar d'ulls els tindré ja acabats i cap a correus!

De moment faré el meu possible per acabar tot aquests projectes... i després potser m'embarcaré per projectes nous!
Fins aviat!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oh là, là! Il y à déjà un bon moment que je n'ai pas actualisé mon pauvre petit bloc tout triste...

Je continue de faire avancer mes 'tits projets tout en douceur. Je continue de broder les bateaux et je compile les tissus,... mais le temps nous échappe et on se'n rend même pas compte et au bout du compte on a pas fait tout ce qu'on souhaitait...
Il me reste déjà moins de travail pour finir la petite couverture pour Walid, celle qui portera les petits bateaux!Il ne m'en reste plus que 2 ou 3 pour en finir et la doublure et l'extérieur de la couverture sont déjà assemblés, et bientôt je pourrai le finir quoique ce sera surement pour l'hiver prochain... Heureusement que j'ai coupé long!!!

Coupons pour le BJB on en a reçu plus de 70, mais il nous en manquent encore! Mais le moment d'assemblage approche! En attendant a fur et a mesure que je reçois des tissus je les lave et aussi j'ai commencé a les couper! Mais je pense que le plus dur ce sera de les distribuer!!

Les chaussons pour la plus petite chou de la famille sont en cours de route... Il y a déjà longtemps que je les tricote.. il étaient destinés a son grand frère qui a déjà un 1 an et 8 mois! heureusement que je les ai prévus pour le beau temps alors il me reste encore un peu de temps pour les finir, et bientôt ale-hop dans un enveloppe vers sa destination!

je vais essayer pour l'instant de finir tous ces petits truc et puis qui sait ce que je commencerait et quand je le finiarai!
En attendant...à bientôt!

4 commentaires:

 1. Encantada de conèixer-te, i gràcies per visitar-nos i per la traducció!! ja pensava que no ho averiguaria mai, jejejej.

  RépondreSupprimer
 2. ja veus! si necessiteu alguna coseta m'escriu i enllestit!

  RépondreSupprimer
 3. Coucou,
  Dis moi si tu as besoin de coupons pour la BJB de Walid ?

  RépondreSupprimer
 4. Coucou!!! Pour l'instant j'attend on verra si jenreçois ceux que j'attend!!!

  RépondreSupprimer