vendredi 17 décembre 2010

Sac/Manteta per la nena! / Nid d'ange couette pour la petite a venir!

Despés d'una altre pausa ja torno a ser aqui amb un nou projecte! (tinc algunes coses acabades, que no són de costura però de moment han de ser top secret)
Tot i no haber acabat la meitat de les cosetes que te nia començades m'he posat a fer una manteta per la nena per portar-la al cotxet que al març encara fa fred!!! M'en han deixat una de model i en una setmaneta i amb l'ajuda de la meva mare pel patronatja (això encara no hi havia fet mai!) ahir vaig acabar de cosir-la! Vaig "malament" ens els preparatius de les coses per l'arrivada de la petita, però al menys tinc la manteta feta i uns quants bodis nets... així que mica en mica....



Finalement après une autre absence sur mon blog j'arrive avec un nouveau projet! C'est pas que j'ai fini les autres, non, non!! mais celui-là était un peu Urgent. on m'a prete une petite couette a copier pour la petite, alor comme je devais la rendre vite fait avec ma mère on a fait le patronage (jamais fait encore!) et on s'est mis a la travailler et hier, depuis une petite semaine de m'y mettre pour de petits moments, j'ai réussi a la finir!!!
J'ai d'autres projets, rien a voir avec la couture, ni les tissus, mais pour l'instant restent top secret, en Janvier je vous metts a jour!

8 commentaires:

  1. T'ha quedat molt bé! I la roba m'encanta! Poc a poc, i ja veuràs que d'aquí al març ho tindràs tot llest.

    RépondreSupprimer
  2. Gràcies guapa!La roba és eleccció de la meva mare i germana :-D
    Ara en vull fer un del mateix tipus pel Walid, però més gros esclar... es que sempre se'm queda sobat al cotxet quan passejem!!!

    RépondreSupprimer
  3. T'ha quedat genial Angelina!!! A mi em van regalar una d'aquesta forma, de la marca Red Castle crec... Mai no les havia vist i em va semblar una idea molt bona!

    RépondreSupprimer
  4. Si es copiada d'aquesta mateixa!! jo tampoc n'havia vist mai! fins que la veïna de la meva mare va tenir una nena (de l'edat del walid) i després la meva cosina tb la tenia!

    RépondreSupprimer
  5. Oh, Angelina, encara no havia vist això! és estupenda aquesta manteta!! ja veuràs que bé que hi anirà la teva petitona!!!
    Felicitats, que t'ha quedat preciosa!
    Bet

    RépondreSupprimer
  6. MaashaAllah elle est super ! Je me rattrape depuis le temps que je ne suis pas venue sur ton blog ;)
    Boussa à vous trois

    RépondreSupprimer
  7. Ahh te re-voilà chez moi :-D !! je sais qu'il y a une onglet a mettre pour qu'on puisse "suivre" mon blog... mais je ne la trouve pas... il faut que je cherche... sinon (je ne sais pas...) en clicant là où il y a les personnes qui suivent mon blog... tu ne reçois pas les nouvelles?
    boussa

    RépondreSupprimer