vendredi 28 janvier 2011

Bosses i bossetes / Poches et pochettes


Bé com que la petitona està a punt d'arribar he decidit fer-li com vaig fer per el Walid una bossa per la muda de naixement! però com que tenia troçets de teles que em sobraven i restes de les de la manteta del Walid (que ja sé que no està acabada...) doncs m'he liat i n'he fet 2 més... una per la muda de sortida i una pels mitjonets i manopletes. Aquesta ultima a casa tindrà la mateixa utilitat, però les altres aniràn molt bé per tenir un parell de bolquers i unes tovalloletes llestes per sortir o bé el berenar (quan sigui el moment esclar), en tot cas a la que li vaig fer al Walid li dono molt d'ús (llàstima que sigui tant sosseta, però en aquella època no coneixia gaires botigues de roba per aqui) així que espero amortitzar aquestes també!

Aqui les teniu:
*Les dues quadrades (o més o menys quadrades) són per les mudesles dues cares sòn diferents... però només he fet foto d'una sola cara... m'he despistat...

*I la que s'aguanta dreta es la dels mitjonets i es reversible, d'un costat una sola tela de l'altre una convinació de teles, segur que algú en reconeix alguna!
El cul l'he encoixinat una mica (amb la maquina, ràpid ràpid, el primer que faig!) perquè fòs més estable i tingués una base solida...


étant donné que l'arrivée de la petite approche à grands pas, j'ai décidée de faire une poche pour le change de naissance, et finalement en voyant tous mes tissus je me suis embrouillée avec ma machine a coudre pour en faire 2 autres, une pour le change de sortie et la deuxième pour y mettre des chaussettes, chaussons et gants de naissance, c'est si petit!!! La dernière à la maison restera pour y mettre ses derniers, les autres deux ça me sera bien utile pour y avoir toujours une paire des couches et des lingettes prêtes pour une balade, et le gouter (quand le moment arrivera). En tout cas pour celle de Walid je l'ai bien amorti (dommage que elle ne soit pas si gaie!

Donc les voilà:
* Celles qui sont carrés (plus ou moins) ce sont celles des changes, les deux faces sont en tissus différents, mais j'ai oublié de faire la photo des deux cotés, et maintenant elles sont bien rangés dans le sac pour la maternité!
* Celle "qui tient début" c'est celle des chaussettes, celle-ci réversible, et avec un fond bien stable (presque une couette :-D )

5 commentaires:

 1. Que be ja les has penjat! T'han quedat precioses i la reversible quina feinada. Noia si que estas animada a fer cosetes ara que ja estas a la recta final. I ara ja pot arribar la princeseta!!!!!

  Perdona pels accents es que no em funciona la tecla.

  RépondreSupprimer
 2. Doncs justament pq penso que d'aqui res encara tindré menys temps per fer aquestes coses :-D llavors em motivo... i sempre es mes agradable cosir que fregar plats i passar l'aspirador... ara ja ho tinc mes o menys tot en ordre i estic mes tranquila per anar fent cosetes mentres esperem que la nena arribi!!!

  RépondreSupprimer
 3. Son muy bonitas!!! Yo durante el embarazo también hice unas bolsas para colgar en la sillita de paseo para los pañales, y otra mas grande para el sofá con todo lo necesario para el cambio de pañal completo(cremas, toalla, gasas, pañales, tijeras,..)pero feísimas al lado de la tuyas, te han quedado muy alegres y bonitas, ideal para bebés.

  RépondreSupprimer
 4. Quina raó tens! Sempre és més agradable fer cosetes que no pas netejar eh!!
  I noia si amb un no tens temps amb dos ni t'ho imagines. Ara que si et toca un dormilega com a mi encara trobaras estonestes segur!!!

  RépondreSupprimer
 5. *Madredemellizos: la verdad que mi niño y pronto mis niños son mi fuente de inspiración :-)
  *Txell & Cia...: aviam com em surt i si em deixa continuar fent cosetes encara que sigui poc a poc... :-) El Walid és molt tranquilet...

  RépondreSupprimer