mardi 26 avril 2011

Ara si!!!

El primer dilluns d'aquest mes van apareixer les pimeres instruccions pel Bloc del Quilt Along del SocPetit! i jo fins ara no havia tingut temps de posarm-hio i ja as'acosta la publicació del segon bloc! Un pe cada 1r dilluns del mes! i semblava que seria molt de temps 1 mes... i jo de moment que encara no m'hi he ni posat! però d'avui no passa que començo! Ara entre les teles que tinc pe ferel Quilt m'he de decidir de quines utilitzaré pe aquest blog! i que la combinació no sigui odiosa! Espero saber-ne! Per a poder seguir l'evolució del Quilt, del treball de les noies i altes temes relacionats he obert un blog! (un ja el tenia miga abandonat... doncs ara 2!!!) Si voleu passar a fer una volteta aqui el teniu:
http://quilt-i-mes.blogspot.com/
de moment no hi ha gran cosa pq encara no ha arribat la data limit per presentar els blog i per tant encara no n'he publicat cap, ni tant sols el blog guia/instruccions de la Irina! Haureu d'espear! :-)

Be doncs que si això encara esta més abandonat que de costum.... doncs passeu a l'altre blog :-)

Per cert no creieu que m'he oblidat de l'elaboració del BJB vaig fent a temps morts.. però encara em falta un retall!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M_M te'n recordes de mi???

7 commentaires:

  1. Angelina va que el vull veure! Però ja se sap, amb dues criatures d'on treus el temps ;D. I la BJB del Walid ja li falta poquet per veure la llum, ànims, ja veuràs com te'n sortiràs i et quedarà xulíssim.

    RépondreSupprimer
  2. Mica en mica s'omple la pica! un dia o altre ho acabaré tot! :-D

    RépondreSupprimer
  3. aix, angelina, a mi només em queden 15 retalls per tenir-los tots, però ja se sap que la família sempre són els últims...tinc ganes de veure ja la teva BJB!!!

    RépondreSupprimer
  4. jiji jo tb tinc ganes d veure-la i de veure-hi el Walid a sobre! però encara no tinc la roba pel voltant, el biaix i la part de darrere no m'acabo d decidir!!!

    RépondreSupprimer
  5. ei amb dos nens el temps és més aviat escas! Encara que m'he desvancat us segueixo molt d'arpop, ànims!!

    RépondreSupprimer
  6. estigues per aqui :-) aviam si et pots reenganxar en algun moment!!!

    RépondreSupprimer
  7. coucou ma belle, j'espere que tt ce passe bien chez toi, gros bisous et bonne journée de vendredi.

    RépondreSupprimer