dimanche 14 novembre 2010

pa / pain

Aqui una petita mostra del meu pà. La recepta es una mica poc fiable, ja que ho faig a ull.

50% farina sencera - 50% farina de supermercat (la blanca)
sal
llevadura fresca
i aigua tèbia segons la necessitat, li poso mica en mica mentre amasso i quan em sembla que ja està, dono forma rodoneta al pà l'aplano una mica hi poso "segon" (les pallofetes mes grosses de la farina de blat sencera) per sobre i sota i a la plata de forn que no s'enganxi i apa a reposar 1h o 2h segons la temperatura ambient, i quan esta ben pujadet el punxo i cap al forn... no he pensat fer foto del pà acabat de sortir del forn!!! la pròxima espero pensar-hi!




-----------------------------------------

Et voilà mon pain!
La recette est un peu vague....
50% de farine de blè "entière" 50% de farine de blé de super marché, T55
eau tiède
sel
levure fraîche
L'eau au moment de pétrir je vois si je dois en mettre plus ou moins. Une fois la pâte prête je lui donne forme, je la mets dans le plateau, ensuite a reposer 1h ou 2h selon la température ambiante. Quand ça a assez monté, au four a 180ºC et puis voilà le résultat. J'ai oublié de faire une photo du pain entier en sortant du four... j'espère que la prochaine fois j'y penserai.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire