vendredi 12 novembre 2010

Temps mort / Temps mort

Fà molt de temps que no poso res al meu pobre blog, i es que no tenia gaire temps per acabar els meus projectes, nosé com m'ho munto, però no em dona la sensació que fagi res, però tampoc tinc temps per res! i el pobre Walid no en té cap culpa perquè és tant bon nen... :-D

Ara ja tinc un dels meus projectes acabats, es un arrullo amb un pitet a "conjunt" es tot senzil, però l'he fet amb molt d'amor per la meva "neboda positssa" que va neixer ara fà dos mesos! Encara no l'ha rebut, espero que aviat el tingui entre mans! La meva camera ara m'obliga a un temps mort, ja que la tarja de memòria s'ha mort, i si si podeu donar-me el pesam... estava carregada de fotos i algun video amb les proeses del Walid psoant-se dret i fent entremeliadures! Em fa tanta pena que no em resigno a que s¡hagi perdut i a comprar-ne una altre! Però prometo fer un prestec de camera i tant aviat com tingui una foto del meu ultim porjecte us el penjo!

A part d'això he de penjar fotos de les teles del BJB que tinc, ja que encara no m'he posat a cosir però en tinc una bona quantitat de tallades a mida i unes quantes mes per rentar i tallar, espero rebre les 4 que falten!!! i poder posar-me a cosir, em dono 3 mesos per fer al menys la composició i començar a cosir, perquè quan la petita arribi sospito que el temps de maquina de cosir encara es reduirà més...

Fins aviat!

____________________________________________________________________________

Depuis longtemps je n'actualise plus mon blog... Et c'est que je n'ai pas eu trop de temps pour finir mes projets qui ne se terminent jamais! Et pourtant j'ai l'impression de rien faire de spécial mais il ne me reste nullement le temps de me mettre a mes hobbies!
faut dire que Walid n'en est pas la cause! il est si gentil et calme!... :-D

Mais finalement j'ai réussi a finir une petite couette assorti a un bavoir pour ma "nièce de coeur" et même si elle ne l'a pas encore j'espère pouvoir le montrer bientôt!
Mais là c'est ma "cam" qui me force a un temps mort! La carte SD est morte, et oui! les condoléances sont de rigueur, puisque il y avait plein des photo et vidéos de Walid qui faisait des siennes! Et je me résiste a acheter une nouvelle carte, en pensant que un beau jour celle-là voudra remarcher!
mais je promets faire un emprunt de camera a quelqu'un et mettre les photos du petit cadeau.
En plus j'ai des photos des tissus du BJB a vous montrer! j'ai pas encore commence avec la couture mais il ne me reste pas énormément de tissus a couper, quelques un a laver et 4 a recevoir! je me donne 3 mois pour faire au moins la composition de base, parce que je me doute que à l'arrivée de la petite le temps de couture va diminuer!

À bientôt j'espère!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire