lundi 17 janvier 2011

BJB

Bé tenint en compte que a l'abril m'embarco en un nou porjecte em poso per meta d'acabar la manteta dels desitjos del Walid, al menys ajuntar els retalls i potser després l'encoixinat ja el faré amb més calma pq la meva intenció era fer-lo a mà... de fet els retalls tb els volia cosir a mà... però no em donarà temps... aixi que a fer treballar la maquina s'ha dit!!!!
Em faltaven alguns troços que esperava però no han arribat aixi que he decidit posar-los de la meva collita i passar tarjes a la familia (que son els que no me'n han donat) perquè fagin els seus desitjos!
Aviat posaré informació del nou projecte, tant aviat tingui tot el material que necessito!! i més detalls... mentres tant en algun moment veureu apareixer el logo destinat a aquest projecte que ens ha fet
l'Esquimal .

En resum espero que ben aviat podré posar els avenços amb el BJB del Walid i del nou porjecte!!!

-------------
---
-------------

Bon étant donné que je m'embarque dans un nouveaux projet début avril, duquel je mettrais les détails quand j'aurai tout le matériel dont j'aurai besoin.
Je vais au moins rassembler touts les tissus et les coudre et pour la couture finale étant donné que je veux la faire à la main je la laisserai pour la faire dans mes petit moment de calme...

Comme il me manquait des coupons (que la famille devait m'envoyer) j'ai décidée de mettre mes propres tissus et demander a ceux qui concernent les tissus de me faire uniquement la carte avec son veux... ce n'est pas si difficile n'est pas!? :-D


5 commentaires:

  1. Segur que et quedarà preciosa, aniré seguint l'evolució. Va dona que el Walid està esperant la seva manteta. I com algú em va dir, quan ho fem amb les nostres mans es converteix en una súper manteta, i més aquesta amb tants bons dessitjos! Et sona?
    Gràcies per haver-me esmentat.

    RépondreSupprimer
  2. Ei, jo t'enviaré dos retallets, un pel walid i un per la peque, que segur que li'n faras una també.
    Avui he obert el teu sobre, quines teles mes boniques i el desitg m'ha encantat, i escrit a mà, com les coses autèntiques.

    Petonets!

    RépondreSupprimer
  3. Gràcies!! encara no els havies obert :-D !! doncs esperaré la teva carteta :-)

    RépondreSupprimer
  4. Estoy visitando tu Blog, tienes manualidades bonitas y algunas sencillas de hacer, a mi me encanta coser, pero con el poco tiempo que me queda libre y el blog, solo hago algún arreglillo imprescindible...este sábado compré telas (foam y fieltro)para empezar a preparar los disfraces de Carnaval de mis peques..todavía tengo tiempo, pero seguro que a última hora me tocará correr!! Te iré leyendo.

    RépondreSupprimer
  5. Gràcias por tu visita!!! a mi pronto mucho tiempo no me quedará, ya muy abandonado lo tengo mi blog... a ver si sco tiempo luego tiempo de bajo las piedras :-D

    RépondreSupprimer