mercredi 2 février 2011

Manteta polar pel Walid / Couette en polaire pour Walid

Depuis le temps que j'avais commencer a travaille dessus (voir projets inachevés)... j'ai finalement fait les derniers détails qui manquaient pour la finir et pouvoir l'utiliser... si je traine encore, elle ne couvre plus mon petit poussin!!
L'extérieur est en tissu "nid d'abeille" et l'intérieur en polaire, en faisant l'application du canevas brodé et puis le biais j'ai fait le plie vers l'extérieur, ce qui fait que du coté visage se sera plus doux et il ne risque pas de le plie en gigotant!

Donc la voilà... en espérant que elle vous plaise et que je l'utiliserai beaucoup!!






Ja feia temps que tenia aquest projecte pendent.... (mireu l'apartat de projectes inacabats) i al final he acabat amb els ultims detalls, poca cosa, però... un+un+un... i no acabem mai... i si em descuido!!! ja no em tapa el cargolet!!!

De fora es un teixit en cotó (ara no recordo el nom en català) i de dins es polar, al fer l'aplicació de la sanefa amb punt de creu i al posar el biaix he fet el plec de la part superior "fixe2 de manera que aixi el costat que toca a la cara sera tot suau (i no com el biaix q trovaba aspre) i a més per molt que es mogui no me'l desmuntarà! m'he assegurat que fos ben solid!!! :-D

Doncs això, ara a donar-li molt d'ús per compensar l'espera i espero que us agradi!

Fins aviat

10 commentaires:

  1. Sembla que al Walid li ha agradat l'apicat de punt de creu! cmo s'ho remira...ha ha!Deu estar d'allo mes a gust sobre la manta, t'ha quedat molt maca!

    RépondreSupprimer
  2. en principi era per tapar-lo però mira mentres li dongui ús que sigui com sigui :-D

    L'alplicat el vol treure pq com que l'havia vist "suelto" i hi havia jugat.. debia pensar cara ara esta enganxat jajaja

    RépondreSupprimer
  3. Ha valgut la pena l'espera, i sembla que al Walid li agrada, i mira, ara que és més gran li donarà una altra utilitat. T'ha quedat molt bonica!

    RépondreSupprimer
  4. és molt bonica!! i t'entenc tant amb això de tenir 100 coses començades i amb el temps (=peque) que sen's ve a sobre!!!

    RépondreSupprimer
  5. Que bonita és! Las cosas hechas por una misma tienen un encanto especial, si guardas las cosas, te hará gracia verlas dentro de unos años.

    RépondreSupprimer
  6. Gràcies G-I-A!
    Madredemellizos, mi idea es guardar-las o si las regalo a lguin muy especial que se que lo tratarà con carinyo i lo guardarà!
    Aun tengo las mantitas que me hicieron/regalaron mis abuelas cuando yo nací! :-D

    RépondreSupprimer
  7. Molt cuca!!, i m'encanta lo del bies perque no li tqui la cara. :D

    RépondreSupprimer
  8. Salam allayki
    Mais tu fais aussi de la broderie maashaAllah c'est très joli !

    RépondreSupprimer
  9. Je fais un peu de tout, et de rien a la perfection!!!
    ;-)
    et attend une nouvelle entrée pour aujourd'hui avec un nouveau "plaisir" que je me suis trouvé, juste je débute et il y a besoin de perfectionner, mais celui-ci je peux le faire dans la mesure du possible avec la colaboration de Walid :-)

    RépondreSupprimer