jeudi 4 août 2011

Mei Tai Walid

Per fi puc posar el Mei Tai del Walid! Fa uns dies que el tinc ja acabat però entre una cosa i una altre no m'he conectat al blog... Així que aqui el teniu! el del Walid té diferent forma que el de la Inès a més de ser més gran evidentment.
Tenia previst fer-lo curtet de cos per que pogues tenir els braços lliures, però vaig probar amb el de la Inès i  si es relaxava el cos se li anava massa endarrere! així que el vaig fer mes llarg i hi ha la possibilitat de plegar la part superior i "fixar-la" amb "clecs" que encara no he cosit, però tot i així s'aguanta i a la que s'endormisca o relaxa o desdoblego i queda en amunt aguantant-li la part superior del cos  i així pot arrepenjar el caparró tranquilament... enfi, nosé si m'he explicat gaire bé...

Aqui teniu les fotos!




Voici maintenant les photos de Mei Tai que j'ai réalisée pour Walid! il a pas la même coupe que celui de Inès et evidemment pas la même taille!!!
J'ai fait le corps plus long que prévu pour qu'il puisse appuyer sa tête si il veut se reposer ou bien avoir la possibilité de plier la partie supérieure si il veut explorer le monde en sortant les bras pas dessus les bretelles!



5 commentaires:

  1. que chulooooooooooooooo!!!!

    RépondreSupprimer
  2. molt xuluuu!!!! molt maca la tela!! :o)

    RépondreSupprimer
  3. Quan la vaig veure va ser amor a primera vista :-)

    RépondreSupprimer
  4. coucou, j'espère que tu as bien rentrer du Maroc alors t'as profiter un peu ou quoi ? bisous aux enfants.

    RépondreSupprimer